Eksfoliere synonym

EKSFOLIERE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 2 løsningsforslag for ordet EKSFOLIERE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til EKSFOLIERE.

eksfoliere — Den Danske Ordbog – Ordnet

1. frigøre fra en overflade i flager eller tynde lag. Ord i nærheden fjerne gnide væk …

eksfoliere – sproget.dk

eksfoliere verbum (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) -r, -de, -t [εgsfoljˈeˀʌ] kendt fra 1983; via engelsk exfoliate ‘skalle af, …

Synonymer for EKSFOLIERING – Krydsord

Synonymer for EKSFOLIERING

Liste over synonymer til det ord EKSFOLIERING og 4 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonym til eksfoliere – kryssord.org

Synonym til eksfoliere – kryssord.org

Synonym til eksfoliere. Se alle synonymene vi har til eksfoliere i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Synonym til EKSFOLIERE – Synonymer.no

Søk på ord og antall bokstaver. Synonym til EKSFOLIERE i kryssord. 1 treff. Filtrer på søkeord ved å fylle inn bokstaver i boksene nedenfor. 6 bokstaver:.

Hva er synonym til EKSFOLIERE? Søk og finn løsningen i ordboka.

Synonym til EKSFOLIERE i kryssord

Synonym til EKSFOLIERE i kryssord | Kryssord.no

Der findes overordnet to metoder til udefra at eksfoliere huden: Kemisk og … Så BHA er nærmest synonym med Salicylic Acid i kosmetik i Europa – når man …

Trenger du hjelp fra vår kryssordbok? Vi har synonymer til EKSFOLIERE for å løse ditt kryssord. «EKSFOLIERE» har 1 treff. Tjenesten er helt gratis.

Hvad er AHA, BHA og PHA? | PUCA – PURE & CARE

Eksfoliering er en slags skønhedskur til samtlige hudtyper. Hvis du eksfolierer huden, renser du porerne, fjerner det øverste lag af døde hudceller samt …

AHA, BHA og PHA kan afhjælpe rynker, ujævnheder og andre hudproblemer. De kemisk eksfolierende stoffer forbedrer hudens naturlige fremtoning. Vil du vide mere?

Hvad er eksfoliering af huden, og er det vigtigt? Få gratis guide

Foliere — Synonymer, betydning og anvendelse. Vi fandt 3 synonymer for foliere. Se nedenfor hvad foliere betyder og hvordan det bruges på dansk.

Forvirret om eksfoliering, peeling og skrub? Hvad er eksfoliering? Lær om eksfoliering, skrub og peeling i denne guide

Synonym for Foliere – Synonymbog.com

Synonym for Foliere

Beskrivelse og synonymer for ordet Foliere

Keywords: eksfoliere synonym