Tal synonym

Synonym for Tal – Synonymbog.com

Synonym for Tal

Vi fandt 211 løsningsforslag for ordet TAL som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til TAL.

Beskrivelse og synonymer for ordet Tal

TAL – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

2. mængde enheder betragtet under ét, uden angivelse af mængdens nøjagtige størrelse. Synonym antal. Ord i nærheden …

tal — Den Danske Ordbog – Ordnet

Synonymer af Tal som Afgå, Antal, Flere, Vital, Udslagsgivende, Størrelse, Tegn, Oversigt, Indhold, Indeks og mange andre …

Tal Synonym

Tal Synonym – Dansk Synonymer

Tal Synonymer: Tal, Symbol, Karakter, Brev, Heltal, Ciffer, Cipher, Figur,

Synonymer af Tal som Tegn, Primtal, Antal, Ciffer, Sum, Imaginært tal, Tal, Salgstal, Kolesteroltal, Arbejdsløshedstal og mange andre …

Hvad er synonymer for Tal – ABC Synonymordbog

Liste over synonymer til det ord TAL og 50 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for TAL – Krydsord

Synonymer for TAL

synonyms for tal · blab · blather · blubber · blurt · burble · cackle · chat · chatter …

Liste over synonymer til det ord TAL og 50 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

30 Synonyms & Antonyms for TAL – Thesaurus.com

TAL Synonyms: 30 Synonyms & Antonyms for TAL | Thesaurus.com

5. okt. 2020 — Synonymer Synonymer er ord, som fortæller det samme uden at være det samme ord. Det kunne for eksempel være “tale” og “snakke”.

Find 30 ways to say TAL, along with antonyms, related words, and example sentences at Thesaurus.com, the world’s most trusted free thesaurus.

Synonymer – vendespil – Leg og Lektie

Synonymer – vendespil | Leg og Lektie

… lægge et tal til et andet tal subtrahere dividere | multiplicere … også Den Danske Ordbogs synonymer, antonymer og forkortelser med i søgeresultatet.

Synonymer Synonymer er ord, som fortæller det samme uden at være det samme ord. Det kunne for eksempel være “tale” og “snakke”. De siger det samme og så alligevel ikke. Synonymer er en perfekt måde for dit barn at lære, hvordan sproget har mange muligheder. Dit barn vil udvikle sit ordforråd og …

addere — sproget.dk

Romertal er et talsystem, der anvender et sæt bogstaver, sammensat efter enkle regler, til at symbolisere positive, hele tal.

romertal – Den Store Danske – lex.dk

romertal | lex.dk – Den Store Danske

Romertal er et talsystem, der anvender et sæt bogstaver, sammensat efter enkle regler, til at symbolisere positive, hele tal. Romertallene anvender et bogstav som symbol for hver potens af 10 op til 1000 (I = 1, X = 10, C = 100 og M = 1000) og ligeledes for halve tipotenser (V = 5, L = 50 og D = 500). I modsætning til titalssystemet, der gengiver tal vha.

Keywords: tal synonym